Editant un Canal de Feedback

Fent clic al títol del teu canal de feedback a la pàgina "Els meus canals de feedback" al teu tauler de control, pots accedir a la interfície d'edició i fer els canvis desitjats a la configuració del teu canal, descripció, preus i altres detalls rellevants.

Per obtenir més informació sobre com editar un canal de feedback, consulta Creant un Canal de Feedback Efectiu: Una Guia Pas a Pas per a Feedbackers per a instruccions detallades.

Encara tens preguntes sense resposta?
Contacta'ns

Utilitzem cookies per a fins tècnics. No recopilem ni transferim dades personals dels usuaris sense el seu coneixement. Consulta la nostra Política de cookies per obtenir més informació.