Com compartir un fitxer d'imatge: Explorant les millors opcions

Quan es tracta de compartir fitxers d'imatge com a part del procés de feedback, hi ha diverses plataformes fiables disponibles. En aquest article, explorarem les millors opcions per compartir fitxers d'imatge amb el sol·licitant i proporcionarem instruccions pas a pas per a les principals.

1. Google Drive

Google Drive ofereix una manera còmoda i segura de compartir fitxers d'imatge. Així és com pots utilitzar-lo:

1. Inicia sessió al teu compte de Google i accedeix a Google Drive.
  2. Fes clic al botó Nou i selecciona Pujada de fitxers.
  3. Tria el fitxer d'imatge del teu ordinador i fes clic a Obrir.
  4. Un cop completada la pujada, fes clic dret sobre el fitxer d'imatge i selecciona Obtenir enllaç compartible.
  5. Copia l'enllaç generat i enganxa'l al formulari Comparteix feedback a Bimindi.

2. WeTransfer

WeTransfer és una plataforma popular de compartició de fitxers que et permet enviar fitxers d'imatge grans. Segueix aquests passos per compartir un fitxer d'imatge utilitzant WeTransfer:

1. Visita el lloc web de WeTransfer a www.wetransfer.com.
  2. Fes clic al botó Afegeix els teus fitxers i selecciona el fitxer d'imatge del teu ordinador.
  3. Al camp Correu electrònic a, introdueix la teva pròpia adreça de correu electrònic.
  4. Al camp Missatge, inclou qualsevol informació o instrucció addicional per al sol·licitant de feedback.
  5. Fes clic al botó Transferir per iniciar el procés de pujada.
  6. Un cop finalitzada la pujada, fes clic al botó Copiar enllaç per obtenir l'enllaç de descàrrega.
  7. Enganxa l'enllaç de descàrrega al formulari Comparteix feedback a Bimindi.

3. ImgBB

ImgBB és una plataforma senzilla i directa específicament dissenyada per a la compartició d'imatges. Així és com pots utilitzar-la:

1. Visita el lloc web d'ImgBB a www.imgbb.com.
  2. Fes clic al botó Comença a pujar.
  3. Selecciona el fitxer d'imatge del teu ordinador i fes clic a Obrir.
  4. Espera que la pujada es completi.
  5. Un cop finalitzada la pujada, fes clic al botó Copiar al costat de l'opció BBCode complet.
  6. Enganxa el codi copiat al formulari Comparteix feedback a Bimindi.

Recorda triar la plataforma que millor s'adapti a les teves necessitats i preferències quan comparteixis fitxers d'imatge. Seguint aquests passos senzills, pots compartir imatges amb el sol·licitant de manera senzilla i millorar el procés de feedback.

Per a més informació i opcions addicionals per compartir fitxers d'imatge, consulta els articles d'ajuda i tutorials disponibles als llocs web de les plataformes.

Ara estàs equipat amb el coneixement per compartir fitxers d'imatge sense esforç i fer que el teu intercanvi de feedback sigui més visual i impactant!

Encara tens preguntes sense resposta?
Contacta'ns

Utilitzem cookies per a fins tècnics. No recopilem ni transferim dades personals dels usuaris sense el seu coneixement. Consulta la nostra Política de cookies per obtenir més informació.