Com cobrar amb BIMINDI

Per cobrar amb Bimindi, segueix aquests passos senzills:

1. Configura el teu compte per a pagaments: Abans de rebre pagaments, necessites configurar el teu compte per a pagaments. Visita l'article Configura el teu compte per a pagaments per obtenir instruccions detallades.

2. Segueix els teus guanys: Després de proporcionar feedback als sol·licitants, l'import que han pagat apareixerà a la casella "Saldo pendent" i a la taula "Últims feedbacks". Tingues en compte que el total de guanys de la casella ja inclou la tarifa de BIMINDI.

3. Temps de processament: Els guanys es processen durant aproximadament 7 a 9 dies. Durant aquest període, veuràs el missatge "Guanys processats per Bimindi. Una vegada disponibles, estaran llestos per a pagament".

4. Llest per retirar: Un cop processats els teus guanys, es traslladaran a la casella "Llest per retirar". Aquí, trobaràs el botó "Retirar".

5. Retira els teus fons: En fer clic al botó "Retirar", s'obrirà una finestra modal de confirmació, informant-te que els diners es transferiran al compte bancari que vas configurar durant la configuració del pagament.

6. Retirada automàtica: Si no retires manualment els pagaments, mensualment seran transferits al teu compte bancari vinculat.

7. Temps de transferència: Tingues en compte que la transferència de fons al teu compte bancari pot trigar de 1 a 2 dies, depenent del temps de processament del teu banc.

8. Visualitza l'historial de pagaments: Pots revisar els teus últims pagaments a la pestanya "Últims pagaments".

Recorda sempre seguir els teus guanys i gaudir de la satisfacció de cobrar pel teu valuos feedback!

Encara tens preguntes sense resposta?
Contacta'ns

Utilitzem cookies per a fins tècnics. No recopilem ni transferim dades personals dels usuaris sense el seu coneixement. Consulta la nostra Política de cookies per obtenir més informació.